Tuesday, 13 May 2014

KELAS-KELAS ONLINE ANJURAN ABDR

Teks : Nor Azua Ruslan 

Kami menerima pendaftaran setiap hari. Pendaftaran Jun sudah bermula. Kepada yang tertanya-tanya yang mana sesuai untuk disertai, di bawah adalah keterangan yang mungkin membantu:

1. Kelas online asas bina blog penulisan - untuk membina blog berpengaruh, blog yang disukai pembaca, belajar menulis blog dengan betul yang dapat menarik traffik ke blog.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online. Tak tahu cara untuk mula bisnes. Belajar urusniaga mudah dengan mnggunakan medium percuma blog, fanpage, fb. Belajar menjana pendapatan bermula RM5, RM10, dan seterusnya. Bagi yang tidak ada produk kami sediakan produk untuk dropship.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.

4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel. ( 
Yuran RM250, dua ebook rujukan )
5. Kelas Urus Akaun Bisnes Kecil / WAHM SOHO (online /offline)Khas untuk usahawan kecil / WAHM SOHO yang mahu belajar cara urus akaun dengan lebih sistematik. Insya Allah, kelas urus akaun bisnes akan dibuka Januari ini. Dengan tenaga pengajar yang berpengalaman dalam bidang ini.

6. Kelas borong telekung solat.
7. Kelas penulisan ebook pertama

8. Pendaftaran rakan niaga / pengurus online ABDR
9. Pendaftaran rakan niaga produk sunnah (kurma, tin, zaitun,etc) [ projek duit raya ]

10. Tempahan blog bisnes


Apakah matlamat utama kelas-kelas ini:

i. Memberi pencerahan dan ruang kepada surirumah yang baru mengenal dunia online, terutama fan page, blog dan sebagainya.

ii. Untuk kelas asas blog dan fan page, khusus kepada 'sasaran' yang zero tentang urus niaga online. Sebagai permulaan awal, membina kedai online dan latihan urus niaga. Selepas boleh berdikari dengan belajar dengan pakar-pakar pemasaran yang lain yang lebih 'meluas' dan bina 'rangkaian bisnes' sendiri. Kami adalah sebagai trek pemula, sebagai 'langkah awal' bagi yang benar-benar 'zero' tentang bisnes dan urus niaga online'.

iii. Kelas asas blog dan penulisan, matlamatnya untuk memberi pendedahan dan cara bagaimana membina blog yang disukai pembaca, membina jaringan dan pengaruh penulis blog dan juga penjenamaan dalam carian google.

Berikut ialah pakej bagi kelas 1 dan 2 (Kelas Online Asas Blog).
Matlamat Utama Kelas Asas Blog

1. Memberi pencerahan dan ruang kepada surirumah yang baru mengenal dunia online, terutama fan page, blog dan sebagainya.

2. Untuk kelas asas blog dan fan page, khusus kepada 'sasaran' yang zero tentang urus niaga online. Sebagai permulaan awal, membina kedai online dan latihan urus niaga. Selepas boleh berdikari dengan belajar dengan pakar-pakar pemasaran yang lain yang lebih 'meluas' dan bina 'rangkaian bisnes' sendiri. Kami adalah sebagai trek pemula, sebagai 'langkah awal' bagi yang benar-benar 'zero' tentang bisnes dan urus niaga online'.

3. Kelas asas blog dan penulisan, matlamatnya untuk memberi pendedahan dan cara bagaimana membina blog yang disukai pembaca, membina jaringan dan pengaruh penulis blog dan juga penjenamaan dalam carian google.

Matlamat Kelas Asas Blog dan Penulisan

 • Menulis cara santai, tetapi masih lagi mengekalkan Bahasa Melayu formal. Ini salah satu cara menarik minat pembaca suka dan datang lagi ke blog.
 • Bina tapak awal memperkenalkan diri kepada pembaca/bakal pelanggan.
 • Belajar menulis dan latihan menulis untuk dapatkan momentum.
 • Teknik tulisan yang mempengaruhi pembaca datang dan datang lagi.
 • Bergabung dengan lebih rami blogger-lebih 100 blog dalam akademi, untuk membantu aliran trafik ke blog.
 • Ramai yang mahu bermula tetapi tidak tahu cara, menulis boleh dilatih jika tahu teknik yang betul.
 • Mengetahui teknik yang betul, apa yang kita suka tulis dan cara konsisten untuk terus aktif menulis di blog.
 • Sudah ada blog, tetapi sudah tidak ada idea untuk meneruskan usaha berblog? Jika kalian berada dalam salah satu kategori di atas, boleh sertai kami dalam kelas asas blog dan penulisan. Analisa dahulu sebelum masuk kelas. Boleh hubungi saya untuk pendaftaran kelas ini.

Matlamat Kelas Asas Blog Fanpage Mula Bisnes

 • Kelas ini khusus bagi wanita yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
 • Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
 • Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan. Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.
 • Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adlaah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta.
 • Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri bekerjayaa yang mahu buat secara sambilan. Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
 • Apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain. juga bina jaringan bisnes secara online.
 • Apa yang kita belajar di dalam kelas ini. Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman. Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat pan page, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.
 • Untuk mula, kita analisa dahulu. Pendaftaran adalah setiap hari.

Mula mendaftar

PM saya bila anda sudah bersedia:


Facebook : NorAzua Ruslan
email : norazua.wawa@gmail.com
Whatsapp : 011 2628 7438

ketahui harga Pakej Kelas Asas Blog di siniklik untuk Borang Tempahan di sini


Ulasan peribadi saya tentang Ulasan Kelas Belajar Asas Blog di sini

Ulasan pelajar-pelajar ABDR yang lain di sini


Jumpa anda di Kelas Belajar Asas Blog

Jazakallah,


NOR AZUA RUSLAN

Pengurus Online,

[ Akademi Bekerja Di Rumah ]

Designer, Decorator & Dressmaker